Šefas tvirtina, kad tradiciškai bulvės pirmiausiai išverdamos vandenyje, o tuomet jas trinant pridedama pieno ar grietinėlės ir sviesto. Šis būdas ruošti bulvių košę yra pirmiausiai išvirti bulves ir tuomet pridėti pieno ar grietinėlės ir sviesto. Tačiau tai, anot eksperto, nėra geriausias būdas atskleisti šio patiekalo skonį.
“Bulvės turi delikačių poskonių ir jų virimas tiesiog vandenyje, kuris paskui išpilamas, tampa tikru praradimu”, - sako šefas.
Pasak T.Florence’o, siekiant geriausio rezultato pakeisti procesą reikia visai nedaug.
“Kai ruošiu bulvių košę, aš pirmiausiai paimu tą patį pieną ar grietinėlę ir sviestą, kuriuos naudojate ir jūs, bet bulves verdu ne vandenyje, o iš karto šiuose produktuose”, - aiškina šefas.
Metus valgė tik bulves ir nutiko stebuklas: neteksite amo
(27 nuotr.) Andrew Flinders Tayloras (nuotr. asm. archyvo)
Andrew Flinders Tayloras (nuotr. asm. archyvo)
Andrew Flinders Tayloras (nuotr. asm. archyvo)
Andrew Flinders Tayloras (nuotr. asm. archyvo)
Andrew Flinders Tayloras (nuotr. asm. archyvo)
Andrew Flinders Tayloras (nuotr. asm. archyvo)
Andrew Flinders Tayloras (nuotr. asm. archyvo)
Andrew Flinders Tayloras (nuotr. asm. archyvo)
Andrew Flinders Tayloras (nuotr. asm. archyvo)
Andrew Flinders Tayloras (nuotr. asm. archyvo)
Andrew Flinders Tayloras (nuotr. asm. archyvo)
Andrew Flinders Tayloras (nuotr. asm. archyvo)
Andrew Flinders Tayloras (nuotr. asm. archyvo)
Andrew Flinders Tayloras (nuotr. asm. archyvo)
Andrew Flinders Tayloras (nuotr. asm. archyvo)
Andrew Flinders Tayloras (nuotr. asm. archyvo)
Andrew Flinders Tayloras (nuotr. asm. archyvo)
Andrew Flinders Tayloras (nuotr. asm. archyvo)
Andrew Flinders Tayloras (nuotr. asm. archyvo)
Andrew Flinders Tayloras (nuotr. asm. archyvo)
Andrew Flinders Tayloras (nuotr. asm. archyvo)
Andrew Flinders Tayloras (nuotr. asm. archyvo)
Andrew Flinders Tayloras (nuotr. asm. archyvo)
Andrew Flinders Tayloras (nuotr. asm. archyvo)
Andrew Flinders Tayloras (nuotr. asm. archyvo)
Andrew Flinders Tayloras (nuotr. asm. archyvo)
Andrew Flinders Tayloras (nuotr. asm. archyvo)
Jis taip pat tvirtina pridedantis į košę česnako ir po to, kai mišinys išverda ir atvėsta, jis jį sutrina.
"Tai leidžia atskleisti didžiausią skonių paletę ir paversti košę puikiausia, kokią tik esate ragavę”, - pabandyti šį būdą siūlo šefas.
REKLAMA