• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Garsus virtuvės šefas Tyleris Florence'as tvirtina, kad daugelis žmonių visą gyvenimą bulvių košę gamina neteisingai. Anot jo, yra labai paprastas būdas situaciją pagerinti ir garantuoti, kad ruošiama košė taptų pačiu puikiausiu patiekalu, rašo news.com.au.

27

Garsus virtuvės šefas Tyleris Florence'as tvirtina, kad daugelis žmonių visą gyvenimą bulvių košę gamina neteisingai. Anot jo, yra labai paprastas būdas situaciją pagerinti ir garantuoti, kad ruošiama košė taptų pačiu puikiausiu patiekalu, rašo news.com.au.

REKLAMA

Šefas tvirtina, kad tradiciškai bulvės pirmiausiai išverdamos vandenyje, o tuomet jas trinant pridedama pieno ar grietinėlės ir sviesto. Šis būdas ruošti bulvių košę yra pirmiausiai išvirti bulves ir tuomet pridėti pieno ar grietinėlės ir sviesto. Tačiau tai, anot eksperto, nėra geriausias būdas atskleisti šio patiekalo skonį.

“Bulvės turi delikačių poskonių ir jų virimas tiesiog vandenyje, kuris paskui išpilamas, tampa tikru praradimu”, - sako šefas.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak T.Florence’o, siekiant geriausio rezultato pakeisti procesą reikia visai nedaug.

“Kai ruošiu bulvių košę, aš pirmiausiai paimu tą patį pieną ar grietinėlę ir sviestą, kuriuos naudojate ir jūs, bet bulves verdu ne vandenyje, o iš karto šiuose produktuose”, - aiškina šefas.

REKLAMA

Jis taip pat tvirtina pridedantis į košę česnako ir po to, kai mišinys išverda ir atvėsta, jis jį sutrina.

"Tai leidžia atskleisti didžiausią skonių paletę ir paversti košę puikiausia, kokią tik esate ragavę”, - pabandyti šį būdą siūlo šefas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų