„Pringles“ yra vieni mėgstamiausių tautos traškučių, ir nors daugelis iš mūsų mėgsta jais užkandžiauti, pasirodo, kad visą gyvenimą tai darėme neteisingai, rašo mirror.co.uk.
Pasidalino, kaip pajusti intensyviausią skonį
Vienas socialinės žiniasklaidos turinio kūrėjas neseniai padarė stulbinantį atradimą, kad „Pringles“ skanumą galima dar labiau padidinti, jei juos valgysite tam tikru būdu. Dauguma žmonių, išėmę „Pringles“ iš skardinės, įsideda jį į burną traškučio „viršūnėle“ į viršų, bet tai, matyt, nėra teisinga.
Savo TikTok paskyroje socialinės žiniasklaidos vartotojas A-A-Ron pasidalino būdu, kaip pajausti intensyviausią traškučių skonį.
Jis paaiškino, kad dauguma žmonių užkandį valgo taip, kad „balno“ forma būtų išilgai liežuvio, o kraštai būtų nukreipti žemyn. Būtent taip juos reikia imti iš tūbelės pakuotės.
Tačiau, kadangi didžioji dalis skonio yra traškučių „viršuje“, t. y. ta puse, kurią dauguma žmonių valgo atsukę į burnos viršų, tai nėra optimalus būdas.
A-A-Ron paaiškino, kad jei „Pringles“ traškučius patrinsite, pajusite, kurioje pusėje yra daugiausia prieskonių. Ši pusė turėtų būti nukreipta į liežuvį, kad gautumėte daugiau skonio.
Šią teoriją patvirtino ir „Pringles“ interneto svetainė, ir nors joje teigiama, kad užkandį galite valgyti kaip tik norite, yra kai kurių žmonių, kurie tvirtina, kad geriausia juos valgyti traškučio viršumi (puse, nukreipta į skardinės dangtelį) žemyn.
Paprastai „Pringles“ traškučių viršuje būna daugiau prieskonių nei apačioje, todėl taip patiriamas intensyviausias skonis.
Komentarų skiltyje žmonės buvo nustebinti A-A-Ron atradimu, tačiau kiti teigė, kad buvo savo valgymo įpročio nekeis.