• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bulvių košė – vienas iš paprasčiausiai pagaminamų patiekalų, kurį mėgsta daugelis žmonių. Pristatome jums kelis būdus, kurie padės tik dar labiau patobulinti šio valgio receptą.

Bulvių košė – vienas iš paprasčiausiai pagaminamų patiekalų, kurį mėgsta daugelis žmonių. Pristatome jums kelis būdus, kurie padės tik dar labiau patobulinti šio valgio receptą.

REKLAMA

Tam, kad bulvių košė būtų skaniausia, kokią tik esate ragavę, užtenka visiškai paprastų ingredientų, pavyzdžiui, sviesto ar druskos arba kitų naudingų patarimų, rašoma dailystar.co.uk.

Pridėkite riebalų

Ne vienas virtuvės šefas sako, kad bulvių košės sėkmės paslaptis slypi riebaluose. Jie siūlo į bulvių košę įdėti sviesto, grietinėlės, sūrio ar majonezo.

„Sakoma, kad tobula bulvių košė susideda iš kilogramo bulvių ir kilogramo sviesto. Įvairūs riebalai padeda suteikti daugiau skonio. Taip pat galima išbandyti ir kreminį sūrį, kuris ne tik prideda riebalų, bet ir suteikia unikalų skonį“, – pataria virtuvės šefai.

Pasūdykite bulves

Ne vienas virtuvės šefas pabrėžia prieskonių svarbą, mat be druskos bulvės yra blankesnio skonio. Taip pat nesūdytas bulves sunkiau sutrinti.

REKLAMA
REKLAMA

Naudokite bulvių grūstuvą, o ne maišytuvą

„Didelė klaida, kurią darydavau, buvo naudoti rankinį maišytuvą. Geriausia bulves trinti su bulvių grūstuvu, bet svarbu nepertrinti, kad ta nebūtų kaip klijai. Bulvių grūstuvas padeda išgauti tobulą tekstūrą.“

REKLAMA

Pridėkite saldžią daržovę

Tam, kad bulvių košė buvo saldesnė, kai kurie pataria pridėti virtų morkų:

„Morkos suteikia malonaus saldumo, tiesiog sutrinkite jas kartu su bulvėmis. Nepamirškite pridėti ir šiek tiek sviesto, tada skonis bus nepakartojamas.“

Kaip pasigaminti bulvių košę kitaip žiūrėkite:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų