Tam, kad bulvių košė būtų skaniausia, kokią tik esate ragavę, užtenka visiškai paprastų ingredientų, pavyzdžiui, sviesto ar druskos arba kitų naudingų patarimų, rašoma dailystar.co.uk.
Pridėkite riebalų
Ne vienas virtuvės šefas sako, kad bulvių košės sėkmės paslaptis slypi riebaluose. Jie siūlo į bulvių košę įdėti sviesto, grietinėlės, sūrio ar majonezo.
„Sakoma, kad tobula bulvių košė susideda iš kilogramo bulvių ir kilogramo sviesto. Įvairūs riebalai padeda suteikti daugiau skonio. Taip pat galima išbandyti ir kreminį sūrį, kuris ne tik prideda riebalų, bet ir suteikia unikalų skonį“, – pataria virtuvės šefai.
Pasūdykite bulves
Ne vienas virtuvės šefas pabrėžia prieskonių svarbą, mat be druskos bulvės yra blankesnio skonio. Taip pat nesūdytas bulves sunkiau sutrinti.
Naudokite bulvių grūstuvą, o ne maišytuvą
„Didelė klaida, kurią darydavau, buvo naudoti rankinį maišytuvą. Geriausia bulves trinti su bulvių grūstuvu, bet svarbu nepertrinti, kad ta nebūtų kaip klijai. Bulvių grūstuvas padeda išgauti tobulą tekstūrą.“
Pridėkite saldžią daržovę
Tam, kad bulvių košė buvo saldesnė, kai kurie pataria pridėti virtų morkų:
„Morkos suteikia malonaus saldumo, tiesiog sutrinkite jas kartu su bulvėmis. Nepamirškite pridėti ir šiek tiek sviesto, tada skonis bus nepakartojamas.“
Kaip pasigaminti bulvių košę kitaip žiūrėkite: