• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„O dabar dar truputį apie baltą mišrainę, nors tikiu, kad jos receptą labai gerai žinote. Gamindama mišrainę įdėjau vieną ingredientą, kuris labai tiko ir dar labiau pagerino jos skonį. Norite sužinoti ką papildomai įdėjau į baltą mišrainę? Jei taip, skaitykite receptą ir jame rasite atsakymą“, – šypteli tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„O dabar dar truputį apie baltą mišrainę, nors tikiu, kad jos receptą labai gerai žinote. Gamindama mišrainę įdėjau vieną ingredientą, kuris labai tiko ir dar labiau pagerino jos skonį. Norite sužinoti ką papildomai įdėjau į baltą mišrainę? Jei taip, skaitykite receptą ir jame rasite atsakymą“, – šypteli tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: bulvių, morkų, dešros, konservuotų žalių žirnelių, raugintų agurkų, svogūno, sviesto, džiovintų špinatų, majonezo.

Bulves, morkas išsiviriau su lupena ir atvėsusias supjausčiau. Nedideliais gabaliukais supjausčiau dešrą ir agurkus. Keptuvėje, ant sviesto pakepinau smulkiai pjaustytus svogūnus (tai ir bus papildomas ingredientas).

Beliko viską sudėti į indą, suberti žirnelius ir išmaišyti. Prieš patiekiant, salotas pagardinau majonezu ir užbarsčiau džiovintų špinatų ir paprikų prieskonių (savo ruoštų).

Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų