Stilistė siūlo rinktis tokį variantą: susidėti visus produktus atskirai, kad galėtų krimsti vaikai, o viską sudėjus į vieną krūvą išeitų ir salotos tėvams.
Dar vienas Agnės Jagelavičiūtės pasiūlytas užkandis, tinkantis iškyloms – granola. Tačiau ją gaminant svarbu prisiminti kelis dalykus. „Jeigu jos teisingai neprižiūri, tai visi šansai ją sudeginti“, - patarimus dalijo moteris. Granolą pataria pagardinti natūraliu nesaldintu jogurtu bei uogiene ar vaisiais.
Žymi stilistė ir receptų knygos autorė sako, kad visgi ne visuomet reikia vadovautis instrukcijomis. „Aš labai daug dalykų darau intuityviai gamindama. Iš tikrųjų, gaminti pagal knygos receptą yra daug sunkiau, negu improvizuoti“, - įsitikinusi stilistė.
Salotos, sumuštiniai, daržovės, užtepėlės ir granola – į iškylas verta imti daug vargo valgant nesukeliantį maistą. Pikniko akcentu – vasarišku desertu – gali tapti kiek kitaip supjaustytas arbūzas.
Rengiant iškylas lauke nepamirškite ne tik kuo gardžiuositės, bet ir kaip tai darysite patogiai.
Išsamiau žiūrėkite laidos „Mamyčių klubas“ vaizdo įraše.