Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
žiūrint kokie, kaip užauginta..citrusiniai vaisiai,kažkokios neaiškios importinės salotos-tik ne mūsų virškinimui,skrandžiui,tuoj atsiranda refliuksai, dirglus žarnyna s ir t.t.
kūrė tūksantmečiais, ir išliko,, ne kažkokiems stukams jas ardyt!
Aš tai, daktarėli, kuo sveikiau valgau, tuo blogiau jaučiuosi. O kai užvalgau lašinukų, tada jaučiuosi labai gerai.
@iš kaimo
Dėl to, kad lašiniuose yra lengvai įsisavintinų vitaminų A, D ir K2, kurie būtini normaliai organizmo veiklai, ir sočiųjų riebalų rūgščių, kurios būtinos hormonų gamybai.
O žinai kiek grikiuose yra chemijos.
Puikus straipsnis, seniai tai stengiuosi valgyti ir esu energinga, laiminga...
@Vvvvvvvv
Absoliučiai siaubingas propagandinis straipsnis. Jei nori ką nors suprasti apie maistą paskaityk apie aajonus vonderplanitz. Tik gyvūninės kilmės maistas turtingas lengvai įsisavintinais vitaminais ir mineralais. Augalai yra kenksmingi žmonių organizmams dėl oksalatų, pesticidų ir pan..
kuo maistas brangyn, tuo visi pagyvenę ir pensinykai storyn.Matyt, iš oro.
@Nežinau,
Ne iš oro, o iš pigių grūdinių (miltinių) produktų, nes grūdai iš esmės yra tik pigus cukrus, juose praktiškai jokių mikroelementų, tai absoliučiai bevertis, iš esmės priešingas mėsai maistas, kaip ir kiti beverčiai augaliniai produktai, ypač chemikalizuotos daržovės.
Cholesterolis yra antioksidantas, jei jo kiekis kraujyje pakilęs, tai gali būti tik dėl to, kad jį išsiuntė kovoti su kenksmingomis medžiagomis iš, pvz., augalų. Taip pat cholesterolis yra esminė sudedamoji neuronų dalis- kad apskritai turėtum kuo ginti organizmą ir iš ko gaminti nervines ląsteles BŪTINA valgyti gyvūninių riebalų. O skaidulinės medžiagos yra niekas, jas kokias suvalgytum tokios ir išlįstų per kitą galą. Jos neturi jokios reikšmės, bevertis tūris. Absoliučiai jokios teigiamos įtakos žarnynui, o daržovės ir vaisiai dažniausiai pilni oksalatų, herbicidų, pesticidų ir pan., t.y. chemikalų, kurie ypač kenksmingi žarnyno mikrobiotai. Idiote tu. Vienitneliai vertingi žarnynui produktai yra TIK gyvūninės kilmės, TIK termiškai neapdoroti, ypač fermentuoti, pvz. „žalias“ fermentinis sūris, jogurtas, ir, be abejo, mėsa.
Atvirkščiai, Stukai dundukai. Tik gyvūninės kilmės maiste yra žmonėms lengvai įsisavintinų vitaminų, pindaplauki. Augalinės kilmės medžiagas reiktų perdirbti organizmo viduje, kas yra neefektyvu ir apskritai beveik net neįmanoma. Produktai, tokie kaip jautienos ir vištienos kepenėlės ir smegenys yra turtingiausi maistinėmis medžiagomis, o augaluose ne tik beveik nieko gero nėra, bet ir to, kas yra praktiškai neįmanoma įsisavinti.
Save labiau nuskriaudžiame skaitydami etatinių portalo profesoriukų ir dietologiukių paistalus. Kas gerai vienam, blogai kitam. Gal susitarkit abudu ir nemalkit kakos.
@Manyčiau
Taip, šitie yra propagandos skleidėjai, jų „patarimai“ gali tik priartinti grabą. Bet netiesa, kad „visų organizmai skirtingi“. Bent jau ne maisto prasme. Žmonės išsivystę valgyti gyvūnus. Nėra jokių įvairovių. Visi sudaryti iš tų pačių medžiagų ir visiems reikia valgyti tas pačias medžiagas- gyvūnus.
O šitas ufonautas kada paskutinį kartą buvo parduotuvėje??? Matė daržovių kainas???
@?
ir nebus tos kainos tokios baisios.
@Dirbk, užuot myžęs į vatą
Kas per šiukšlės, visur urodams tik „vatos“, kur tik reikia propagandą skleisti- kaskart nesutinkančius su jų kliedesiais apvatins. O daržovės yra kenksmingas brudas, vatnike tu darbščioji.
REKLAMA
REKLAMA
Profesorius Stukas – apie didžiausias lietuvių mitybos klaidas: taip save labai nuskriaudžiame