• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ingredientai:

REKLAMA

500 g maltos mėsos

1 kiaušinis

2 riekutės batono

Druskos, pipirų – pagal skonį

2–3 šaukštai džiūvėsėlių

2–3 šaukštai aliejaus kepimui

Įdarui:

150 g džiovintų juodųjų slyvų

100 g fermentinio sūrio

Gaminimas:

Į maltą mėsą įmušame kiaušinį, sudedame piene išmirkytą ir išminkytą batoną, druską, pipirų ir viską gerai išminkome.

REKLAMA
REKLAMA

Slyvas nuplauname, sūrį supjaustome į tiek gabaliukų, kiek maždaug bus maltinių.

Formuojame maltinius, į kiekvieno vidų įdedam po slyvą ir sūrio gabaliuką, apvoliojame džiūvėsėliuose.

Į įkaitintą keptuvę pilame aliejų ir dedame maltinius. eant pačios mažiausios ugnies, kol apkeps iš abiejų pusių.

Verdame apie 45–55 minutes garų puode arba mėsos sultinyje apie 40 minučių.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų