• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trokštate savo artimuosius palepinti gardžiais naminiais patiekalais? Siūlome jums prisiminti nostalgišką receptą, kuris tikrai nepaliks abejingų ir patiks visai šeimai.

Trokštate savo artimuosius palepinti gardžiais naminiais patiekalais? Siūlome jums prisiminti nostalgišką receptą, kuris tikrai nepaliks abejingų ir patiks visai šeimai.

REKLAMA

Kepsniukams „Kepuriukams“ reikės: 1 kg smulkintos kiaulienos; 2 kiaušiniai; skiltelės česnako; druskos pagal skonį; žiupsnis pipirų; 2 a. š. „Šeimininkės prieskonių“; 3 v. š. krakmolo; 100 ml grietinėlės.

Įdarui: 1 svogūnas; 2 virti kiaušiniai; 6–10 v. š. bulvių košės; 2 v. š. majonezo; 100 g fermentinio sūrio.

GAMINIMAS

Į kiaulieną mušame kiaušinius, sudedame smulkintą česnaką, gardiname prieskoniais, beriame krakmolą ir supilame grietinėlę. Masę gerai išmaišome.

Skardą išklojame kepimo popieriumi, formuojame krepšelius. Įdedame po šaukštelį smulkinto svogūno. Beriame tarkuoto kiaušinio, viską apklojame bulvių koše.

Apibarstome smulkiai tarkuotu sūriu ir užtepame majonezu. Dedame į orkaitę ir kepame 190 laipsnių temperatūroje 30 min.

Šaltinis: worldrecipes.eu/ tinklaraštis Kviečiu į virtuvę 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų