Kepsniukams „Kepuriukams“ reikės: 1 kg smulkintos kiaulienos; 2 kiaušiniai; skiltelės česnako; druskos pagal skonį; žiupsnis pipirų; 2 a. š. „Šeimininkės prieskonių“; 3 v. š. krakmolo; 100 ml grietinėlės.
Įdarui: 1 svogūnas; 2 virti kiaušiniai; 6–10 v. š. bulvių košės; 2 v. š. majonezo; 100 g fermentinio sūrio.
GAMINIMAS
Į kiaulieną mušame kiaušinius, sudedame smulkintą česnaką, gardiname prieskoniais, beriame krakmolą ir supilame grietinėlę. Masę gerai išmaišome.
Skardą išklojame kepimo popieriumi, formuojame krepšelius. Įdedame po šaukštelį smulkinto svogūno. Beriame tarkuoto kiaušinio, viską apklojame bulvių koše.
Apibarstome smulkiai tarkuotu sūriu ir užtepame majonezu. Dedame į orkaitę ir kepame 190 laipsnių temperatūroje 30 min.
Šaltinis: worldrecipes.eu/ tinklaraštis Kviečiu į virtuvę