Vienas tokių jos siūlomų patiekalų – kiaulienos kepsnys. Jis, pasak recepto autorės, yra pikantiško skonio, kurį suteikia vienas netikėtas ingredientas. Koks jis? Skaitykite receptą ir sužinokite viską detaliai.
Jums reikės:
0,450 gramų kiaulienis nugarinės, 2-3 kiaušinių, 1v.š. pomidorų padažo (tai ir yra slaptasis ingredientas, kuris patiekalui suteikia ypatingą skonį), džiūvėsėlių, prieskonių mėsai, česnako, druskos, aliejaus kepti.
Kiaulienos nugarinę pamušiau, pagardinau prieskoniais ir druska. Dubenėlyje suplakiau kiaušinius su pomidorų padažu. Kiekvieną kiaulienos nugarinės gabaliuką mirkiau kiaušinio/pomidorų padažo plakinyje, paniravau džiūvėsėliuose, o tada vėl plakinyje.
Kepiau keptuvėje, įkaitintame aliejuje. Kepsiniai iškepa greitai, gaunasi sultingi, su traškia plutele. Belieka pasirinkti garnyrą.
Nuotraukų galerijoje rasite daugiau patiekalų idėjų savo vakarienei.