• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei mėgstate kukurūzų burbuoles, turėtumėte žinoti, kaip tinkamai juos virti. Turėtumėte nepamiršti, jog viena klaida gali nulemti prastą skonį, kietumą ir kitas skonines savybes. 

49

Jei mėgstate kukurūzų burbuoles, turėtumėte žinoti, kaip tinkamai juos virti. Turėtumėte nepamiršti, jog viena klaida gali nulemti prastą skonį, kietumą ir kitas skonines savybes. 

REKLAMA

Todėl, jeigu ruošiatės virti, atsiminkite tai:

1. Prieš verdant, sulaužykite kukurūzo burbuolę pusiau. Sudėkite į puodą ir užpilkite nevirintu vandeniu. Kai vanduo užverda, į jį įpilkite vieną stiklinę pieno ir šlakelį aliejaus. 

Virkite kukurūzus 8 minutes. 

Viskas! Kukurūzai paruošti, belieka pagardinti druska, cukrumi, vanile ar kitais mėgstamais prieskoniais. 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų