Cukinijų lazdelėms reikės: cukinijos, keturių šaukštų miltų, maltų džiūvėsių, dviejų kiaušinių, mėgstamų prieskonių, žiupsnelio druskos, aliejaus.
Ruošiame vasaros derlių: marinatai sužavės visą giminę
(21 nuotr.) Marinuoti burokėliai (Nuotr. Skanus gyvenimas)
Marinuoti pomidorai (Nuotr. Skanus gyvenimas)
Marinuoti pomidorai (Nuotr. Skanus gyvenimas)
Agurkų marinatas (aj-receptai.blogspot.com nuotr.)
Pomidorų marinatas
Pomidorų marinatas (skanuskasneliai.blogspot.com nuotr.)
Pomidorų marinatas (skanuskasneliai.blogspot.com nuotr.)
Pomidorų marinatas (skanuskasneliai.blogspot.com nuotr.)
Daržovių marinatas (nuotr. facebook.com)
Daržovių marinatas (Nuotr. Oditėlės blogas)
Daržovių marinatas (Nuotr. Oditėlės blogas)
Daržovių marinatas (Nuotr. Oditėlės blogas)
Daržovių marinatas (Nuotr. Oditėlės blogas)
Agurkėlių marinatas (nuotr. ebaumsworld.com)
Marinuoti agurkai (Nuotr. Skanus gyvenimas)
Marinuoti svogūnai be acto (nuotr. asm. archyvo)
Marinuoti svogūnai (Nuotr. Skanus gyvenimas ir Skanūs kąsneliai)
Marinuoti svogūnai (Nuotr. Skanus gyvenimas ir Skanūs kąsneliai)
Marinuoti svogūnai (nuotr. 123rf.com)
Marinuoti svogūnai (Nuotr. Skanūs kąsneliai)
Traškūs agurkėliai
Gaminimas:
Cukiniją nulupkite ir supjaustykite lazdelėmis, palikite jas nuošaliau.
Į indą įmuškite kiaušinius, sudėkite druską ir prieskonius, viską gerai sumaišykite.
Kitame inde sumaišykite džiūvėsėlius ir miltus.
Tuomet imkite po cukinijos gabalėlį, pamirkykite jį kiaušinių masėje, apvoliokite džiūvėsėliuose ir dėkite į įkaitintą keptuvę.
Pakartokite su visais cukinijų gabalėliais, kepkite kol lazdelės apskrus iki aukso spalvos.
Skanaus!
REKLAMA