Kefyras. Fermentuoti gėrimai ir produktai veikia kaip natūralūs probiotikai, kurie pagerina žarnyno mikroflorą ir gerina virškinimą. Nemėgstantys kefyro gali rinktis jogurtą, pasukas, marinuotas arba raugintas daržoves.
Lašiša. Omega - 3 riebiosiomis rūgštimis turtinga bei itin žemą glikeminį indeksą turinti lašisa užtikrina normalią insulino koncentraciją, o tai apsaugo nuo saldėsių poreikio bei riebalų susikaupimo liemens srityje.
Graikiniai riešutai. Graikiniai riešutai, kaip ir lašiša, taip pat yra puikus omega - 3 riebiųjų rūgščių šaltinis. Šiais riešutais verta užkandžiauti tiems, kuriems sudėtinga suvaldyti cukraus bei kepinių iš baltų miltų poreikį.
Kynva. Bolivinė balanda arba kynva yra vadinama supermaistu - šiuos kruopos nerūgština organizmo, ilgam suteikia energijos, gerina žarnyno mikroflorą ir apsaugo nuo pilvo pūtimo.
Žalioji arbata. Ši arbata užtikrina normalų skydliaukės darbą bei paskatina medžiagų apykaitą greitinančio hormono tiroksino gamybą.