Laidos metu Gian Luca pirmą kartą supažindino visus su savo mama. Nors negalėjo jos pasveikinti akis į akį, tai padarė vaizdo skambučiu.
O koks geresnis būdas nustebinti, nei pagaminti ką nors gardaus. Šįkart Gian Luca gamino šokoladinį pyragą su neįprastu ingredientu – majonezu. Virtuvės šefas paaiškino, kad jis kepiniui suteikia minkštumo.
Taip pat galite keisti skystus pyrago ingredientus – galite jį gaminti su kava arba vandeniu, svarbiausia, kad jie būtų verdantys.
Tai greitai pagaminamas skanumynas, kuriuo nustebinsite bet kokia proga ir sulauksite daugybės pagyrų.
Tobulas šokoladinis pyragas su majonezu
Reikės: 266 g cukraus; 266 g „Hellman’s Original“ majonezo; 266 g karštos kavos; 60 g kakavos miltelių; 10 g kepimo miltelių; gabalėlio sviesto; šviežios mėtos; cukraus pudros.
Į dubenį dedame cukrų ir majonezą. Viską užpilame verdančia kava, išmaišome. Į miltus beriame kepimo miltelius, kakavą, permaišome. Sausus ingredientus persijojame į dubenį ir gerai išmaišome, kad neliktų gumulėlių.
Kepimo indą ištepame sviestu, pabarstome miltais, kad pyragas nepriliptų, ir pilame tešlą. Kepame 30 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
Papuošiame cukraus pudra ir mėtos lapeliais. Skanaus!