• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinginių čeburekai yra puikus užkandis. Jie skanūs tiek karšti, tiek jau atvėsę, o svarbiausia, kad paruošiami labai greitai. Tinginių čeburekus gaminu savo šeimai gan dažnai ir jie visada suvalgomi žaibo greičiu. Tai užkandis, kuris pasiteisina 100 %.

6

Tinginių čeburekai yra puikus užkandis. Jie skanūs tiek karšti, tiek jau atvėsę, o svarbiausia, kad paruošiami labai greitai. Tinginių čeburekus gaminu savo šeimai gan dažnai ir jie visada suvalgomi žaibo greičiu. Tai užkandis, kuris pasiteisina 100 %.

REKLAMA

Reikės:

0.536 kg. šviežių triušienos užpakalinių kumpelių ("Lapino puota"), 6 vaflių (naudojau apvalius), pomidorų padažo, prieskoninių žolelių, plakiniui: kiaušinių + pieno + miltų (druskos ir pipirų), aliejaus kepimui.

Gaminimo eiga:

Triušienos kumpelius išviriau ir nukaulintą mėsytę supjausčiau. Vaflius ( t.y. 3 vnt. ) sutepiau pomidorų padažu, uždėjau smulkintos triušienos ir pagardinau prieskoninėmis žolelėmis.

Ant virš

aus vėl uždėjau vaflį (kiek prispaudžiau) ir supjausčiau trikampiukais, gavosi 12 vnt. Pasigaminau plakinį iš recepte išvardintų produktų (plakinys turi būti tirštesnis).

Paruoštus vaflius mirkiau plakinyje ir kepiau keptuvėje su aliejumi. Vaflius apkepiau iš abiejų pusių ir iškepa jie labai greitai.

Skanaus

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų