• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Į stiklainius kviečiu cukiniją. Labai tikiuosi, kad prie mėsos patiekalų jas skaniai suvalgysime“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Į stiklainius kviečiu cukiniją. Labai tikiuosi, kad prie mėsos patiekalų jas skaniai suvalgysime“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Iš normos užsipila 4 – 0,7 l stiklainiai.

  • Cukinijos jaunos.

Marinatui:

  • 1,5 l vandens;
  • 2,5 v. š. druskos;
  • 100 ml cukraus;
  • 250 ml acto;
  • 1 v. š. ciberžolės;
  • Krapų žiedai;
  • 2 lauro lapai;
  • 2 skiltelės česnako;
  • 2 – 4 juodieji ir kvapieji pipirai žirneliais.

Stiklainius išplauname, gerai iškaitiname. Išverdame marinatą.

Cukinijas gražiai nuplauname ir supjaustome stambesniais griežinėliais.

Cukinijų griežinėlius dedame į puodą su marinatu ir pakaitiname keletą min.

Išgriebiame ir sudedame į stiklainius.

Marinatą dar kartą užverdame.

Pilame į stiklainius. Gerai užsukame. Statote dangteliais žemyn ir užklojame storu rankšluosčiu.

Leidžiame pilnai atvėsti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų