Marinatui: 1 arbatinis šaukštelis smulkinto česnako; 1 / 2 šaukštelio maltos imbiero; 1 šaukštas alyvuogių aliejaus; 1 šaukštas sojos padažo; 2 šaukštai čili padažo; 1 arbatinis šaukštelis rudojo cukraus; 1 žiupsnelis susmulkintų raudonųjų čili dribsnių; 6 vnt. lašišos filė gabalėliai; Druska, pipirai; 1 / 2 šaukštelis paprikos; 4 skiltelės smulkinto česnako.
Viską sumaišykite ir marinuokite lašišą, nuo pusvalandžio iki paros.
Įkaitinkite orkaitę. Ant vidutinės ugnies karštoje keptuvėje aptepkite lašišos file. Sudėkite į kepimo skardą, aptepkite Sweet Liquorice padažu, jei neturite rekomenduoju įsigyti, tuomet įdėkite į orkaitę ir baikite kepti 170 laipsnių 12–15 min. priklausys nuo gabalėlių storio.
Šaltinis: tinklaraštis „Skanus gyvenimas"