Porcijos 3. Užtruksite apie 1 val. Reikės:
- 10 bulvių;
- 0,5 cukinijos;
- 1 kiaušinis;
- 1 svogūnas;
- 1 česnako skiltelė;
- 200 ml kefyro;
- 2 v. š. miltų;
- Šlakelis aliejaus;
- Druskos pagal skonį.
Varškės padažui:
- 200 g varškės;
- 2 v. š. grietinės;
- 1 skiltelė česnako;
- Ryšulėlis krapų;
- Žiupsnis druskos.
Bulves nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame. Svogūną ir česnaką nulupame ir smulkiai supjaustome. Cukiniją sutarkuojame per burokinę tarką. Jei susidaro daug skysčio, jį nupilame.
Į bulvių masę beriame cukiniją, svogūną, česnaką, miltus, mušame kiaušinį, pilame kefyrą, pagardiname druska. Masę gerai išmaišome.
Kepimo formą patepame aliejumi. Supilame bulvių ir cukinijų masę. Dedame kepti į įkaitintą iki 180* C T orkaitę 40 min. Valgome su varškės pagardu.
Varškę pertriname per sietelį. Įmaišome smulkintus krapus, česnaką, druską ir grietinę. Varškę išsukame iki vientisos masės.











































































































































































































































































































