• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienio vakarą „Gourmet Panorama“ surengtame gurmanų vakarėlyje svečiavosi visas būrys žymių žmonių.

109

Trečiadienio vakarą „Gourmet Panorama“ surengtame gurmanų vakarėlyje svečiavosi visas būrys žymių žmonių.

REKLAMA

Tarp jų – Patricija ir Ali Gadžijevai, Agnė Grigaliūnienė, Austėja Jablonskytė, Jolanta Smičienė, Saugirdas Vaitulionis, Liucina ir Tadas Rimgailos, Sigitas Praspaliauskas, Edvardas Žičkus, Laura ir Šarūnas Mazalai, Rima Olberkytė-Stankus ir kiti. 

Prieš savaitę duris atvėrę gastronomijos namai į išskirtinę atidarymo šventę iš viso sukvietė per 300 svečių.

Be garsių visuomenės veikėjų ir verslo atstovų, susipažinti su nauja geriausių pasaulio skonių vieta atvyko vyno ir šampano ekspertai, sostinės restoranų šefai ir maisto tinklaraštininkai.

Praeityje kulinarijos laidą vedęs Arnas Mazėtis pristatė didžiausią Baltijos šalyse gurmė erdvę, o susirinkusius paragino praleisti jaukų ir skanų vakarą. Skambant gyvai muzikai kviestiniai svečiai turėjo galimybę pasimėgauti gurmė meistrų sukurtais delikatesais ir šampanu.

REKLAMA
REKLAMA

Pati someljė mokyklą baigusi ir tarp gurmaniško verslo atstovų besisukanti prekybos centro vadovė Birutė Kalanovaitė sveikino gausiai susirinkusius vakaro dalyvius ir patikino, kad toks susidomėjimas naujais gastronomijos namais – tai įrodymas, kad lietuviams jau nebepakanka greitmaisčio, subrendome gurmaniškiems produktams.

REKLAMA

„Lietuvoje, kaip ir visame pasaulyje, populiarėja gurmė, lėto maisto kultūra, vis daugiau dėmesio skiriama produktų kilmei, gamybos procesui, ekologiškumui. Tai, ką sukūrėme šioje erdvėje, yra kokybiškos, įvairios, sveikos ir spalvingos mitybos manifestas“, – teigė Birutė Kalanovaitė.

Renginyje svečiavosi ir naujos koncepcijos gastronomijos namais džiaugėsi Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacijos prezidentė Evalda Šiškauskienė. Tardama sveikinimo žodį, E. Šiškauskienė pasidžiaugė Lietuvoje gausėjančia gurmė produktų pasiūla ir naujai atsidariusia vieta.

REKLAMA
REKLAMA

„Tokios erdvės ne tik pamalonina mūsų skonio receptorius, bet ir praturtina kultūriškai, ragina eksperimentuoti virtuvėje. Čia – geriausi ispaniški kumpiai, prancūziški sūriai ir vynai, ekologiškos jūrų gėrybės, egzotiški vaisiai. Visa, kas geriausia – vienoje vietoje. Labai smagi ir skani gurmaniškų produktų bei patiekalų koncentracija, aukščiausia kokybė, kruopščiai atrinkti delikatesai iš viso pasaulio“, – sakė E. Šiškauskienė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų