Šį kartą „La maistas“ kūrybinė komanda lankysis Širvintų rajone, Musninkų miestelyje, kuriame lietuvė Kristina su vyru prancūzu Vincentu įkūrė jaukią kavinukę „Cafe Muse“. Čia kasryt Vincentas kepa prancūziškus kruasanus bei pyragus. Specialiai „Pyragų dienai“ jis pagamins prancūzišką šokoladinį pyragą. Prancūzas pataria jam naudoti kuo kartesnį juodąjį šokoladą.
Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“
(24 nuotr.) Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“ (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“ (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“ (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“ (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“ (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“ (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“ (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“ (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“ (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“ (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“ (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“ (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“ (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“ (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“ (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“ (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“ (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“ (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“ (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Braunis (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Grikių miltų pyragas su spanguolėmis ir migdolais
Obuolių pyragas (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“ (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Obuolių pyragas (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Nuolatinis laidos šefas, grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius keps sluoksniuotą obuolių pyragą su labai įdomiu būdu pagaminta karamele. „Labai paprastas, greitas receptas, reikės tik šiek tiek kruopštumo. Pyragams geriau rinkitės rūgštesnius obuolius“, – kalbėjo Vylius.
Kitas nuolatinis TV3 laidos „La maistas“ šefas, istorinės virtuvės žinovas Tomas Rimydis gamins grikių miltų pyragą su spanguolėmis ir migdolais.
„Pyragas, greitas, nesudėtingas, bet savo sudėtim ne prastas, be gliuteno. Įprastą pieną keičiu migdolų pienu“, – savo kepinį pristatė Tomas. Prie pyrago Tomas paruoš specialų mėlynių padažą.
Dar daugiau patarimų ir receptų – sekmadienį 9.30 val. laidoje „La maistas“ per TV3.
REKLAMA