Žuvies kariui reikės:
- 700 g menkės filė
- 300 g krevečių
- Pak choy salotų
- Dviejų raudonųjų paprikų
- Šalotinio svogūno
- Česnako skiltelės
- 500 ml kokosų pieno
- Kario prieskonių
- Kubelio sultinio
- Žaliosios citrinos
Gaminimo eiga:
Plonai supjaustyti svogūną, plonom skiltelėm susmulkinti česnaką, papriką susmulkinti plonom juostelėm.
Į kepimo indą ar didesnę keptuvę įpilti šlakelį alyvuogių aliejaus, pakepinti daržoves – česnakus, svogūnus ir papriką. Suberti kario prieskonius ir dar pakepinti daržoves.
Supilti kokosų pieną, įdėti sultinio kubelį, jei norisi naudoti mažiau kokosų pieno, galima įpilti šiek tiek vandens. Supjaustyti salotas ir sudėti į gaminimo indą, ant viršaus sudėti žuvį ir krevetes.
Viską troškinti, kol žuvis išsitroškins, taps minkšta, troškinimo pabaigoje įspausti žaliosios citrinos sulčių. Patiekti su virtais ryžiais.
Daugiau patarimų išgirskite aukščiau esančiame vaizdo įraše.
Laidą „Kotrynos burtai“ žiūrėkite kiekvieną šeštadienį 11:30 per TV3 televiziją.
VISĄ LAIDĄ ŽIŪRĖKITE ČIA:
Straipsnis parengtas pagal TV3 televizijos laidą „Kotrynos burtai“.











































































































































































































































































































