Reikės: 1 kg raugintų kopūstų, 0,5 kg kiaulienos paslėpsnių (šoninės ar kt. mėsos), 2–3 morkų, 2–3 svogūnų, 400 gr smulkintų pomidorų savo sultyse, kiaulienos prieskonių, lauro lapelių, pipirų ir druskos, šlakelio aliejaus.
Morkas sutarkavau burokine trintuve. Svogūnus supjausčiau. Kiaulienos paslėpsnius supjausčiau nedideliais gabaliukais, pagardinau prieskoniais ir druska. Keptuvėje su įkaitintu aliejumi sudėjau smulkintus paslėpsnius ir juos apkepiau.
Į keptuvę prie paslėpsnių sudėjau morkas ir svogūnus. Pamaišydama pakepinau viską kartu, kol daržovės suminkštėjo. Tada sudėjau smulkintus pomidorus savo sultyse, įpyliau vandens (300 ml) ir kai pradėjo virti, sudėjau raugintus kopūstus.
Išmaišiau, pagardinau pipirais ir druska, įdėjau lauro lapelius ir troškinau apie 20–25 min. Štai ir viskas. Troškinys paruoštas, patiekiau su bulvėmis. Skanaus!