• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šis pyragas sužavės visą šeimą: vienas, du ir yra

Ieškote idėjų, kuo savaitgalį nustebinti ir palepinti save ir šeimos narius? Dalijamės su jumis tinklaraščio „Visko po trupinėlį“ autorės Jolantos bananų duonos receptu.

Ieškote idėjų, kuo savaitgalį nustebinti ir palepinti save ir šeimos narius? Dalijamės su jumis tinklaraščio „Visko po trupinėlį“ autorės Jolantos bananų duonos receptu.

REKLAMA

Reikės:  480 g miltų; 2 a. š. kepimo miltelių; 1 a. š. druskos; 4 kiaušiniai; 300 g rudo cukraus; 250 g tirpinto sviesto ar margarino; 130 g grietinės; 1–2 a. š. sodos; 650 g trintų pernokusių bananų.

Bananų duonos receptas

Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių temperatūros. 

Į dubenį persijoti miltus, kepimo miltelius, druską. Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti tirpintą sviestą, sudėti grietinę sumaišytą su soda. Bananus gerai ištrinti.

Į sausą mišinį pilti kiaušinių, sviesto, grietinės plakinį, sudėti bananus. Gerai permaišyti, pilti tešlą į pailgą kepimo formą. 

Kepti apie 1 val. Tikrinti mediniu pagaliuku.  Atvėsinti formoje 15–20 min. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų