Su brangiausiu žmogumi Gian Luca lankėsi nuostabioje vietoje įsikūrusiame „Geniorojaus smidrai“ ūkyje. Kartu su ūkio šeimininkais Ramune ir Laimučiu jie gilinosi į smidrų augimo subtilybes.
Ar žinojote, kad smidrai puikiai valo inkstus? Tai Laimutis pasakojo išgirdęs iš dukros, kuri yra urologė. Tad ne tik skanu, bet ir sveika!
Gian Luca su mama apsilankė ypatingoje vietoje
(21 nuotr.) Gian Luca Demarco su mama (nuotr. La maistas)
Gian Luca Demarco su mama (nuotr. La maistas)
Gian Luca Demarco su mama ir laidos svečiais (nuotr. La maistas)
Gian Luca Demarco su mama ir laidos svečiais (nuotr. La maistas)
Laidos „La maistas“ akimirkos (nuotr. La maistas)
Laidos „La maistas“ akimirkos (nuotr. La maistas)
Laidos „La maistas“ akimirkos (nuotr. La maistas)
Laidos „La maistas“ akimirkos (nuotr. La maistas)
Laidos „La maistas“ akimirkos (nuotr. La maistas)
Laidos „La maistas“ akimirkos (nuotr. La maistas)
Laidos „La maistas“ akimirkos (nuotr. La maistas)
Laidos „La maistas“ akimirkos (nuotr. La maistas)
Gian Luca Demarco su mama ir laidos svečiais (nuotr. La maistas)
Laidos „La maistas“ akimirkos (nuotr. La maistas)
Laidos „La maistas“ akimirkos (nuotr. La maistas)
Laidos „La maistas“ akimirkos (nuotr. La maistas)
Laidos „La maistas“ akimirkos (nuotr. La maistas)
Laidos „La maistas“ akimirkos (nuotr. La maistas)
Laidos „La maistas“ akimirkos (nuotr. La maistas)
Laidos „La maistas“ akimirkos (nuotr. La maistas)
Laidos „La maistas“ akimirkos (nuotr. La maistas)
Kaip paaiškino ūkio šeimininkai, geriausia juos valgyti šviežius, nes tada jie – patys vertingiausi. Tad Gian Luca parodė, kaip pasigaminti gaivias smidrų salotas, kurias pasigaminti itin lengva, tačiau skonis užburia.
Gaivios smidrų salotos
Reikės: šviežių smidrų; pomidorų su šakelėmis; „Hochland“ salotų sūrio; šalotinio svogūno; pipirų.
Smidrus susmulkiname norimo dydžio gabalėliais. Nuo šakelių nuskabome pomidorus, juos taip pat supjaustome. Šalotinį svogūną susmulkiname ir pasiruošiame salotų sūrį.
Ingredientus supjausčius, pradedame formuoti mūsų salotas. Į lėkštę beriame pomidorų gabalėlius, smidrus, vėl pomidorus, nepagailime salotų sūrio, viską pagardiname smulkintu svogūnu, smidrų viršūnėlėmis bei pipirais. Skanaus!
REKLAMA