• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Mes esame tikri bulvių mėgėjai. Ir į savaitę bent kartą mielai valgome tik bulvinius patiekalus. O jūs mėgstate bulves?“, – klausia tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

„Mes esame tikri bulvių mėgėjai. Ir į savaitę bent kartą mielai valgome tik bulvinius patiekalus. O jūs mėgstate bulves?“, – klausia tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

REKLAMA

Ingredientai bulviniams blynams: 1 kg bulvių; 2 kiaušiniai; 1 svogūnas; Žiupsnis juodųjų pipirų; 1 a. š. bulvių prieskonių; Druskos, pagal skonį; Aliejaus, kepimui pagal poreikį; Grietinės, pagal poreikį.

Bulves ir svogūną nulupame. Sutarkuojame bulvių tarkavimo mašina. Jeigu skysčio labai daug, jo nupilame šaukštu. Įmušame kiaušinius, suberiame prieskonius. Masę gerai išmaišome. Keptuvėje įkaitiname aliejų. Kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Valgome su grietine. 

Tarkuoti tik rankomis. Tada skanūs
Manau kad lietuvio nereikia mokint blynus kept visi moka ir be jokiu kiausiniu ar pipyru cia kaip Beata ksi is paprasto gaminio padaro brangiausia kam to reikia geriausia be jokiu priedu mes megstame bulvinius blynus su mesa
Skaniausi geltonu bulviu jukiu skysciu nereika nupilinet is prieskoniu tik druska ir gerai is abieju pusiu apskrudint ikki rusvos pluteles. Ir garnyras butina riebiausia grietine iseina VAU dar is nieko negirdejau blogu zodziu
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų