• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Dalinuosi idėja, kuri gal būt jums patiks, kaip užkandis šventiniam stalui. Po visų Kalėdinių vaišių: keptų kalakutų, ančių, karkų, šaltienų ir baltų mišrainių, man Naujametiniam vakarui norisi vos kelių užkandžių ant stalo, daug vaisių, sūrių su alyvuogėmis lėkštės ir lengvo deserto. Ką ruošite naujametiniam stalui jūs?“, – rašo „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Dalinuosi idėja, kuri gal būt jums patiks, kaip užkandis šventiniam stalui. Po visų Kalėdinių vaišių: keptų kalakutų, ančių, karkų, šaltienų ir baltų mišrainių, man Naujametiniam vakarui norisi vos kelių užkandžių ant stalo, daug vaisių, sūrių su alyvuogėmis lėkštės ir lengvo deserto. Ką ruošite naujametiniam stalui jūs?“, – rašo „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Porcijos 4. Užtruksite apie 20 min: 6 riekės duonos; 200 g rūkyto fermentinio sūrio; 1 skardinė avinžirnių; 10–12 mini vytintų dešryčių; 2 skiltelės česnako; Žiupsnis čili dribsnių; Majonezo pagal poreikį; Aliejaus kepimui.

Duoną supjaustome kubeliais. Keptuvėje gerai įkaitiname aliejų. Kepame duoną iš visų pusių, kol ši gražiai apskrus. Sudedame ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklių.

Duonos kubelius pabarstome smulkintu česnaku. Sūrį supjaustome kubeliais, dešrytes griežinėliais. Nuo avinžirnių nuvarviname skystį. Mišrainę maišome su majonezu. Pabarstome čili dribsniais. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų