Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Dzūkijoje vadina kubezdaliu.
Ką tik paragavau tikrai ne iš bado. Užaugo tiesiog mano kieme. Visai skanu.
visi grybai valgomi tik kai kurie viena karta
Ir iš kur TV3 randa tiek išdavikų? Dabar vėl "mirtiną" paslaptį išdavė - kad iš bado ir skusbezdalius galima valgyti. Tik kuo čia dėti lietuviai? Ar jau badas?
Skanu riekėm supjaustyti ir sudėtikeptuvėn ant sviesto.
Miško "grybienai" visi grybai turi naudos...,- netinkamai renkant ir žmogui pavojus mirtinas ir Gyvai Gamtai...,- beliktų vien tik "varliagyviai"...(Varlės prie juodųjų kosmoso skylių)
Bezdukas,- taip dar liaudyje vadinamas šis grybas
Esu radus dar sovietiniais laikais 8 kg kukurdvelki, laukuose Klaipėdos rajone šalia Tauralaukio sodų. Pamenu kad jis dar buvo baltas. Reiškia jis nebuvo senas. Sūnus išnešė atgal į palauke ir paliko. Yra jų ir šalia Girulių miško, pievoje.
siaip jis dar vadinamas skuzbezdziu bet tokia nesamone valgyt tai geriau nieko nevalgyt
@erty
Visai skanys, saldus kaip baravyko kotas, jei mažas, kietas ir baltutėlis
REKLAMA
REKLAMA
Šį grybą lietuviai laiko aukso gysla: ekspertas išdavė, ar jis turi naudos