• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dar viena labai lengva ir gaivi mišrainė su marinuotais kelmučiais, tinkanti šventiniam laikotarpiui. Tik šią mišrainę paruošę pateikite ją iš karto. Nes po nepilnos paros, kad ir šaltai laikant, agurkas išskiria per daug drėgmės“, – sako tinklaraščio Gera virtuvė“ autorė Dalia.

Dar viena labai lengva ir gaivi mišrainė su marinuotais kelmučiais, tinkanti šventiniam laikotarpiui. Tik šią mišrainę paruošę pateikite ją iš karto. Nes po nepilnos paros, kad ir šaltai laikant, agurkas išskiria per daug drėgmės“, – sako tinklaraščio Gera virtuvė“ autorė Dalia.

REKLAMA

Jums reikės:

  • marinuotų kelmučių,
  • 23 bulvių (virtų),
  • 23 kiaušinių (virtų),
  • 1 šviežio agurko,
  • majonezo,.
  • druskos ir pipirų pagal skonį,
  • svogūnų laiškų,
  • krapų šakelių,
  • rausvų pipiriukų.

Virtas bulves, kiaušinius ir agurką smulkiai supjaustykite. Nuo kelmučių nupjaukite ilgus kotelius ir juos taip pat susmulkinkite. Įberkite druskos ir pipirų. Viską sumaišykite su majonezu.

Į lėkštės centrą  įdėkite apvestą tiesią stiklinę ir aplink ją sudėkite mišrainę. Apdėkite krapų šakelėmis, kelmučiais ir užberkite rausvų pipiriukų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų