Jums reikės:
- marinuotų kelmučių,
- 2–3 bulvių (virtų),
- 2–3 kiaušinių (virtų),
- 1 šviežio agurko,
- majonezo,.
- druskos ir pipirų pagal skonį,
- svogūnų laiškų,
- krapų šakelių,
- rausvų pipiriukų.
Virtas bulves, kiaušinius ir agurką smulkiai supjaustykite. Nuo kelmučių nupjaukite ilgus kotelius ir juos taip pat susmulkinkite. Įberkite druskos ir pipirų. Viską sumaišykite su majonezu.
Į lėkštės centrą įdėkite apvestą tiesią stiklinę ir aplink ją sudėkite mišrainę. Apdėkite krapų šakelėmis, kelmučiais ir užberkite rausvų pipiriukų.
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!