Reikės: 3 kiaušinių, 100 gr tirpinto sviesto, 1 skardinės saldaus kondensuoto pieno ( 385 gr. ), 200 gr miltų, 1 a.š kepimo miltelių, 1 a.š. vanilinio cukraus, žiupsnelio druskos, 6–8 slyvų, saujos migdolų drožlių, cukraus pudros.
Mikserio pagalba suplakiau kiaušinius, supyliau kondensuotą pieną, tirpintą atvėsintą sviestą. Į masę subėriau persijotus miltus su kepimo milteliais ir žiupsneliu druskos. Išmaišiau. Dalį slyvų supjausčiau gabaliukais ir sudėjau į tešlą.
Į kepimo formą patiesiau kepimo popierių, supyliau tešlą, ant viršaus sudėjau pjaustytas slyvų riekeles ir užbėriau migdolų drožlių. Kepiau pyragą įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje ~ 45–50 min.