Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
O jis žino kiek kainuoja sviestas ir kaimiški kiaušiniai? Ir kad atliginimas 1000 Lietuvoje ir tai ne pas visus !
Cia ne Oliveris aiskina lietuviams( gal jis net nezino, kas jie tokie ), o zurnalistai, neturintis temu straipsniams, beje nemoka ir isversti tinkamai… Plakti su belekuo kiausiniai, jau omletas, o ne kiausiniene..,
O aš vietoje pieno įpilu truputį vandens, irgi puri.
O koks to Oliverio reikalas kaip aš valgau
Jei į kiaušinienę įpyli pieno, tai jau ne kiaušinienė, o omletas.
Lietuviškiausia ir skaniausia kiaušinienė: šoninė supjaustyta nedideliais gabalėliais, kiaušiniai, druska ir kas mėgsta gali užsiberti kokių nors prieskoninių žolelių. Skonis liuks, net ir lėkštę išlaižysi
Nereikia mokyti turim savo tradicijas
Nereikia mokyti turim savo tradicijas
Anglas mokys lietuvi kiaušine kepti mokam patys .Kaip pilėm pieno taip ir pilsim sviestas per riebus nutukę amerikonai dar ir braškiu džemo užsidėtu.
@Nereikia mokyti turim savo tradicijas Kalbėk už save. Aš niekada nepilu pieno.
@Relax Aš irgi pieno nepilu.
Sviestas gaminamas is pieno,ar grietineles tas pats ko pridesi.
oliverai,ar iš angliku bulvių galima pagaminti cepelinus?,pabandyk.
@?? Abejoju, ar jis tuos cepelinus kada gamino
@?? , na tuos cipakus ne visi ir lietuviai megsta… O anglai tik mesos idara suvalgo is ju, kaltai atsiprasinedami… man patiekalas privalo buti su salotomis, o blynai, picos, cepelinai, kugeliai yra tuscios kalorijos…
@Gal kam ir skanu Tai nieks juk nedraudžia kad ir kokį agurką prisikasti,raugintas tiktų idealiai. Esu mačiusi kaip cepelinus su duona valgo. Juk skonio reikalas.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų