Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Laikas žinoti, kad tobulų dalykų nėra.
nesuprantamas kratinys, o ne gaminimo būdas. Iš pradžių lyg ir aišku: pastatyti dubenį ant puodo su verdančiu vandeniu ir įmušti kiaušinius. Toliau prasideda keistenybės. Pasirodo, kad vanduo dubenyje turi būti karštas, bet ne verdantis. Iš kur tas vanduo dubenyje? Viską vainikuoja nurodymas, kad vanduo turi virti, bet ne užvirti, Gal kas gali pasakyti, kaip gali virti neužviręs vanduo?
@Kažkoks
Na čia šiuolaikinė googlinė žurnalistinė “įdomioji” kasdienybė
Kai gamindamas taip užsi3.14si, tai ir noras valgyt praeis. Ir taip gaminama, tai nebus skanesnė, grečiau didelė nesamonė
Uzverdi 0,5-1 ltr vandens (nesvarbu keptuveje ar dubenyje) kiausinius su trupučiu druskos išplaki vidutiniskai (neperdaug), letai srovele supili i verdanti vandeni kiausiniu mase ir pamaisai truputi. Po 2-3 min nukosi kiaurasamciu ir kiausiniene sveika/skani paruosta. Jau leksteje galima uzbarstyti prieskoniu, surio, zalumynu - pagal skoni.
kelinta karta,asilai debilistai-durnaliugos,iseina,kur,pro duris-chujum
REKLAMA
REKLAMA
Šefas atskleidė tobulą kiaušinienės receptą: išeina daug skanesnė