Tinklaraštininkė Odeta Jackytė-Kudopčenkienė siūlo silkę pataluose. Originalus būdas, kaip pagaminti ir patiekti silkę pataluose. Tobulai tiks šventiniam stalui ne tik dėl nuostabaus skonio, bet ir dėl stulbinamos išvaizdos.
Tomas Rimydis įsitikinęs, kad su silke gali būti net spurgos. Spurgos gali būti ir tokios - su silke! Šios minkštos, purios ir labai skanios spurgos tikrai maloniai nustebins.
Vyliaus Blauzdavičiaus teigimu, silkė neatsiejama nuo daržovių, o šį kartą prie jos puikiai dera ir džiovintos slyvos. Jos suteikia subtilų, bet ypatingą skonį, nuo stalo dings akimirksniu!
Išskirtinius virtuvės šefų receptus ir daugiau kulinarinių paslapčių išvyskite laidoje „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3.