Reikės: 2 vnt baltų kiaušinių; 200 g raudono kopūsto; 2 v.š. acto 9%.
Paruošimas
1. Kopūstą sudėjau į trintuvę ir susmulkinau. Įpyliau acto išmaišiau.
2. Patiesiau maistinės plėvelės, šaukštu pridėjau kopūsto masės, padėjau virtą baltą kiaušinį ir suvyniojau. Galus suimam susukam ir dedame į maišelį. Kiaušinio lukštas turi pilnai pasidengti kopūsto mase.
4. Dedam kiaušinius vėsiai ir pamirštam per naktį arba geriau parai.
5. Nuo kiaušinių labai atsargiai nuimame kopūstų masę. Paliekame džiūti. Netrinkite ir neplaukite ką tik išvyniotų kiaušinių. Vėliau galite patepti trupučiu aliejaus. Rezultatu esu labai patenkinta, bandysime dar.