• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Paruošti paprasta, o valgyti labai gardu“, – apie šį receptą sako tinklaraštininkė Edita.

„Paruošti paprasta, o valgyti labai gardu“, – apie šį receptą sako tinklaraštininkė Edita.

REKLAMA

Reikės:  ~ 1 kg bulvių; 1 a.š. kajeno pipirų; druskos, maltų juodųjų pipirų; alyvuogių aliejaus; 40 g tarkuoto parmezano sūrio.

Bulvių neskuskite, bet labai kruopščiai nuplaukite šepetėliu. Supjaustykite bulves skiltelėmis, sudėkite į dubenį, suberkite kajeno pipirus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, įpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus, permaišykite ir išdėliokite skardoje išklotoje kepimo popieriumi.

Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 val. arba tol, kol bulvės iškeps.Likus 5 min. iki kepimo pabaigos apibarstykite tarkuotu parmezano sūriu ir pabaikite kepti.

Patarimas: kepimo metu skilteles apverskite, kad apskrustų iš abiejų pusių.

Šaltinis: Oditėlės blogas 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų