Žuvies filė supjaustome nedideliais kubeliais, pavoliojame miltuose ir apkepiname aliejuje. Morkas sutarkuojame burokine tarka. Svogūnus supjaustome kubeliais ir apkepiname kartu su morkomis. Viską sudedame į vieną indą, pagardiname druska, juodaisiais pipirais ir išmaišome su majonezu. Majonezo dėti pagal skonį.
Autorius: egle
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
5 vienetai morkų
7 vienetai svogūnų
1 vienetas majonezo (indeliais)
šiek tiek druskos
3 vienetai žuvies (filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvies filė supjaustome nedideliais kubeliais, pavoliojame miltuose ir apkepiname aliejuje. Morkas sutarkuojame burokine tarka. Svogūnus supjaustome kubeliais ir apkepiname kartu su morkomis. Viską sudedame į vieną indą, pagardiname druska, juodaisiais pipirais ir išmaišome su majonezu. Majonezo dėti pagal skonį.