• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 800 gramų jūros lydekų ((filė))
  • 2 arbatiniai šaukšteliai prieskonių (žuviai)
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 50 gramų sviesto
  • šiek tiek svogūnų laiškų
  • šiek tiek pomidorų pastos (vyšniniai)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 800 gramų jūros lydekų ((filė))
  • 2 arbatiniai šaukšteliai prieskonių (žuviai)
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 50 gramų sviesto
  • šiek tiek svogūnų laiškų
  • šiek tiek pomidorų pastos (vyšniniai)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atšildytus žuvies gabaliukus nusausinti ir 20 – 30 min. marinuoti su mėgstamais žuvies prieskoniais.
  2. Skardą iškloti kepimo popieriumi ir sudėti žuvies gabaliukus.
  3. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temp. ir kepti apie 20 min.
  4. Troškintuve ištirpinti sviestą ir sudėti iškeptą žuvį, dėti grietinę ir troškinti apie 10 min.
  5. Prieš patiekiant pabarstyti susmulkintais svogūno laiškais.

    Skanaus.

Autorius: Silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų