Pasirinktos žuvies mėsą atskiriame nuo kaulų ir odos. Sumalame. Keptuvėje, kurioje įkaitintas alyvuogių aliejus, apkepame smulkiai supjaustytus svogūnus ir česnaką. Apkeptus svogūnus dedame į žuvies faršą, įmušame kiaušinį ir dedame džiūvėsėlius. Viską gerai išmaišome. Formuojame maltinukus ir dedame į įkaitintą keptuvę, kurioje įpiltas alyvuogių aliejus. Maltinukus vartome kepant. Baigiant kepti sutarkuojame fermentinį sūrį, įdedame majonezą ir viską išmaišome. Gautą masę dedame ant maltinukų, uždengiam dangčiu ir apkepam apie 2-4 min. Tada ant viršaus dedame griežinielį pomidoro ir alyvuoges. Skanaus
Autorius: Tatjana
INGREDIENTAI:
1 česnakų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek alyvuogių aliejaus
2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
1 valgomasis šaukštas majonezo
šiek tiek juodųjų alyvuogių
50 gramų pieno
1 vienetas žuvies
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pasirinktos žuvies mėsą atskiriame nuo kaulų ir odos. Sumalame. Keptuvėje, kurioje įkaitintas alyvuogių aliejus, apkepame smulkiai supjaustytus svogūnus ir česnaką. Apkeptus svogūnus dedame į žuvies faršą, įmušame kiaušinį ir dedame džiūvėsėlius. Viską gerai išmaišome. Formuojame maltinukus ir dedame į įkaitintą keptuvę, kurioje įpiltas alyvuogių aliejus. Maltinukus vartome kepant. Baigiant kepti sutarkuojame fermentinį sūrį, įdedame majonezą ir viską išmaišome. Gautą masę dedame ant maltinukų, uždengiam dangčiu ir apkepam apie 2-4 min. Tada ant viršaus dedame griežinielį pomidoro ir alyvuoges. Skanaus