• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas avokadų (nuluptas ir išilgai supjaustytas)
  • 0.5 vieneto citrinų (išspaustos sultys)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas pipirnių (krepšelis)
  • 1 vienetas kiaušinių (plaktas)
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 55 gramai parmezano sūrio (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 170 gramų žuvies (filė, balta)
  • 0.5 vieneto čili pipirų (be sėklų, smulkinta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite keptuvę, tuo metu į miltus įberkite druskos ir pipirų. Šiais miltais pabarstykite žuvies filė, tada panardinkite ją į kiaušinį ir įspauskite į tarkuotą parmezaną – žuvis turi gražiai aplipti sūriu. Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus ir porą minučių pakepkite abi filė puses, kad apskrustų. Suberkite aitriąsias paprikas. Avokadus ir pipirines sumaišykite su alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis ir išdėkite į lėkštę kartu su žuvies filė. Skanaus

Autorius: Eglė

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas avokadų (nuluptas ir išilgai supjaustytas)
  • 0.5 vieneto citrinų (išspaustos sultys)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas pipirnių (krepšelis)
  • 1 vienetas kiaušinių (plaktas)
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 55 gramai parmezano sūrio (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 170 gramų žuvies (filė, balta)
  • 0.5 vieneto čili pipirų (be sėklų, smulkinta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite keptuvę, tuo metu į miltus įberkite druskos ir pipirų. Šiais miltais pabarstykite žuvies filė, tada panardinkite ją į kiaušinį ir įspauskite į tarkuotą parmezaną – žuvis turi gražiai aplipti sūriu. Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus ir porą minučių pakepkite abi filė puses, kad apskrustų. Suberkite aitriąsias paprikas. Avokadus ir pipirines sumaišykite su alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis ir išdėkite į lėkštę kartu su žuvies filė. Skanaus

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų