PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išmušti file užklojus dviems sluoksniais maistinės plėvelės.
Nuimti plėvelę, truputį pasūdyti, pabarstyti pipirų.
Paruošti faršą: į faršą dėti apkepintų, smulkintų svogūnų, druskos, pipirų.
Ant kiekvienos išmuštos vištienos file krašto dėti faršo ir susukti suktinuką.
Tada suktinukus apvolioti miltuose ir apkepti įkaitintame aliejuje iš visų pusių. Kai zrazai gražiai apkeps, dėti į puodą su verdančiu vandeniu ir virti 10 minučių.
Tada gaminti padažą. Į atskirą puodelį pilti sultinio iš puodo, dėti šaukštą grietinės, pomidoro padažo, išmaišyti ir supilti atgal į puodą, kuriame troškinasi zrazai. Troškinti dar 30 minučiu.
Patiekti su bulvių koše, pabarstyti žalumynais.