• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • 2 česnakų
  • šiek tiek krapų
  • 1 vienetas laurų lapų
  • 1 vienetas paprikų
  • 200 gramų kiaulienos šonkaulių (rūkyti)
  • 1 vienetas konservuotų žirnelių
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į puodą įpilti 2 l vandens, pasūdyti ir užvirinti.
    Bulves supjaustyti stambiomis skiltelėmis.
    Į puodą sudėti šonkaulius ir bulves. Virti apie 20 min.
    Papriką ir česnakus supjaustyti, patroškinti aliejuje.
    Kai bulvės bus beveik išvirusios, sudėti žirnelius ir pakepintą papriką su česnakais.
    Dar pavirti apie 5 min.
    Nuimti nuo ugnies, sudėti smulkintus krapus ir laurą, uždengti ir palaikyti 5 min.

Autorius: Aldona

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • 2 česnakų
  • šiek tiek krapų
  • 1 vienetas laurų lapų
  • 1 vienetas paprikų
  • 200 gramų kiaulienos šonkaulių (rūkyti)
  • 1 vienetas konservuotų žirnelių
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į puodą įpilti 2 l vandens, pasūdyti ir užvirinti.
    Bulves supjaustyti stambiomis skiltelėmis.
    Į puodą sudėti šonkaulius ir bulves. Virti apie 20 min.
    Papriką ir česnakus supjaustyti, patroškinti aliejuje.
    Kai bulvės bus beveik išvirusios, sudėti žirnelius ir pakepintą papriką su česnakais.
    Dar pavirti apie 5 min.
    Nuimti nuo ugnies, sudėti smulkintus krapus ir laurą, uždengti ir palaikyti 5 min.

Autorius: Aldona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų