INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
- 2 česnakų (smulkintas)
- 1 valgomasis šaukštas imbierų (šviežiai tarkuotas)
- 2 vienetai pomidorų pastos (vidutinio dydžio)
- 1 vienetas svogūnų (vidutinis, plonai supjaustytas)
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 0.5 stiklinės vandens
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas žiedinių kopūstų (nedidelis)
- 1 valgomasis šaukštas kario
- 1/4 arbatinio šaukštelio ciberžolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Aliejų įkaitinti, sudėti svogūną, imbierą, pakepti, kol svogūnai suminkštės. Suberti kario miltelius, ciberžolę, česnaką ir pakepti pusę minutės, pastoviai maišant. Sudėti žiedinėliais išskirstytą žiedinį kopūstą, bulves, supjaustytas gabalėliais, apkepti apie 5 minutes, užpili pomidorų tyre (smulkinti konservuoti arba švieži pomidorai be odelių), užpilti vandeniu, pasūdyti, užvirinti ir uždengus palikti 15 minučių troškintis.
Autorius: http://forelle.blogas.lt