• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 2 česnakų
  • 1 vienetas salierų (šaknys)
  • 1 sauja parmezano sūrio (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 0.5 stiklinės grietinės
  • 4 stiklinės sultinio (vištienos)
  • 1 vienetas žiedinių kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Zepterio ( arba Berghof) tipo puode pakaitiname aliejų, sudedame 1 cm dydžio kubeliais supjaustytą nuluptą saliero šaknį, 1 cm dydžio gabalėliais supjaustytą žiedinį kopūstą ir kepiname apie 3 minutes.
    Sudedame trintą česnaką ir pakepiname dar apie 1 minutę.
    Supilame sultinį, sudedame sūrį ir verdame 30 minučių.
    Po 30 min. nukeliame puodą nuo ugnies ir sutriname viską trintuve.
    Dedame puodą atgal ant ugnies, supilame grietinę, sudedame prieskonius ir pakaitiname viską dar apie 5 min.
    Skanaus.

Autorius: fdiscover.blogspot.com

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 2 česnakų
  • 1 vienetas salierų (šaknys)
  • 1 sauja parmezano sūrio (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 0.5 stiklinės grietinės
  • 4 stiklinės sultinio (vištienos)
  • 1 vienetas žiedinių kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Zepterio ( arba Berghof) tipo puode pakaitiname aliejų, sudedame 1 cm dydžio kubeliais supjaustytą nuluptą saliero šaknį, 1 cm dydžio gabalėliais supjaustytą žiedinį kopūstą ir kepiname apie 3 minutes.
    Sudedame trintą česnaką ir pakepiname dar apie 1 minutę.
    Supilame sultinį, sudedame sūrį ir verdame 30 minučių.
    Po 30 min. nukeliame puodą nuo ugnies ir sutriname viską trintuve.
    Dedame puodą atgal ant ugnies, supilame grietinę, sudedame prieskonius ir pakaitiname viską dar apie 5 min.
    Skanaus.

Autorius: fdiscover.blogspot.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų