Dideliame dubenyje sumaišykite 1 stiklinę sausainių trupinių ir tirpintą sviestą. Gauta mase išklokite sviestu pateptą kepimo skardą. Įdarui išplakite plaktą grietinėlę, grietinėlės sūrį, cukrų, žemės riešutų sviestą ir vanilę. Gautą masę supilti ant sausainių trupinių pagirndo. Likusią stiklinę sausainių trupinių sumaišykite su pienu, indelį uždenkite polietileno plėvele ir pakaitinkite apie 1 min. ir 30 s. mikrobangų krosnelėje. Kai sausainiai visiškai ištirps piene, gauta mase apipilkite žemės riešutų desertą ir padėkite bent 2-3 val. į šaldytuvą. Skanaus.
Dideliame dubenyje sumaišykite 1 stiklinę sausainių trupinių ir tirpintą sviestą. Gauta mase išklokite sviestu pateptą kepimo skardą. Įdarui išplakite plaktą grietinėlę, grietinėlės sūrį, cukrų, žemės riešutų sviestą ir vanilę. Gautą masę supilti ant sausainių trupinių pagirndo. Likusią stiklinę sausainių trupinių sumaišykite su pienu, indelį uždenkite polietileno plėvele ir pakaitinkite apie 1 min. ir 30 s. mikrobangų krosnelėje. Kai sausainiai visiškai ištirps piene, gauta mase apipilkite žemės riešutų desertą ir padėkite bent 2-3 val. į šaldytuvą. Skanaus.