Sumaišykite susmulkintus česnakus su aliejumi, vištienos bei aštriais mėsos prieskoniais ir sojų padažu. Paruoštu mišiniu gerai įtrinkite kulšeles ir palaikykite 1 val. Šaukite į 220 laipsnių orkaitę ir kepkite kol gražiai apskrus.
Autorius: justelez
INGREDIENTAI:
5 česnakų
1.5 kilogramo vištienos blauzdelių
2 valgomieji šaukštai sojos padažo
50 gramų aliejaus
1 arbatinis šaukštelis prieskonių (aštūs, mėsos)
25 gramai prieskonių (vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite susmulkintus česnakus su aliejumi, vištienos bei aštriais mėsos prieskoniais ir sojų padažu. Paruoštu mišiniu gerai įtrinkite kulšeles ir palaikykite 1 val. Šaukite į 220 laipsnių orkaitę ir kepkite kol gražiai apskrus.