• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų (maltas)
  • 1 stiklinė graikinių riešutų (grūsti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
  • 3 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 2 saujos petražolių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 kilogramas vištienos blauzdelių
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 100 mililitrų sultinio (vištienos)
  • šiek tiek baltųjų pipirų (šviežiai malti)
  • 1 sauja svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištų blauzdeles apverdame pasūdytame vandenyje su lauro lapais.
    Apvirtas blauzdeles, grūstus graikinius riešutus, susmulkintus svogūnus sudedame į gilią troškintuvę.
    Užpilame sultiniu, įdedame prieskonių, bazilikų ir patroškiname maždaug 15 min.
    Tuomet supilame grietinėlę ir patroškiname dar bent 15 min.
    Prieš patiekiant pabarstome susmulkintomis petražolėmis ir smulkintais svogūnų laiškais.
    Skanaus.

Autorius: Renata

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų (maltas)
  • 1 stiklinė graikinių riešutų (grūsti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
  • 3 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 2 saujos petražolių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 kilogramas vištienos blauzdelių
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 100 mililitrų sultinio (vištienos)
  • šiek tiek baltųjų pipirų (šviežiai malti)
  • 1 sauja svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištų blauzdeles apverdame pasūdytame vandenyje su lauro lapais.
    Apvirtas blauzdeles, grūstus graikinius riešutus, susmulkintus svogūnus sudedame į gilią troškintuvę.
    Užpilame sultiniu, įdedame prieskonių, bazilikų ir patroškiname maždaug 15 min.
    Tuomet supilame grietinėlę ir patroškiname dar bent 15 min.
    Prieš patiekiant pabarstome susmulkintomis petražolėmis ir smulkintais svogūnų laiškais.
    Skanaus.

Autorius: Renata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų