• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 50 gramų kvietinių miltų
  • 50 mililitrų pieno
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek druskos
  • 800 gramų vištos faršo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Faršą sumaišyti su kiaušiniais, pienu ir miltais, druska, pipirais ir 1 šaukštu aliejaus. Tešla turi būti tirštos grietinės konsistencijos.
    Kepti papločius keptuvėje įkaitintame aliejuje: dėti 2-3 šaukštus tešlos, išlyginti per visą keptuvę ir kepti paplotį apie 2 min. iš abiejų pusių.
    Aliejuje patroškinti susmulkintus svogūnus su tarkuotomis morkomis.
    Torto formavimas: blynas, ant viršaus tepti majonezo ir dėti daržovių įdaro, vėl blynas ir t. t.
    Tortukas bus skanesnis palaikytas keletą valandų šaldytuve.

Autorius: Gala

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 50 gramų kvietinių miltų
  • 50 mililitrų pieno
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek druskos
  • 800 gramų vištos faršo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Faršą sumaišyti su kiaušiniais, pienu ir miltais, druska, pipirais ir 1 šaukštu aliejaus. Tešla turi būti tirštos grietinės konsistencijos.
    Kepti papločius keptuvėje įkaitintame aliejuje: dėti 2-3 šaukštus tešlos, išlyginti per visą keptuvę ir kepti paplotį apie 2 min. iš abiejų pusių.
    Aliejuje patroškinti susmulkintus svogūnus su tarkuotomis morkomis.
    Torto formavimas: blynas, ant viršaus tepti majonezo ir dėti daržovių įdaro, vėl blynas ir t. t.
    Tortukas bus skanesnis palaikytas keletą valandų šaldytuve.

Autorius: Gala

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų