Slyvos nuplaunamos, nusausinamos ir supjaustomos smulkiais gabaliukais. Susmulkintos slyvos sumaišomos su kapotais riešutais. Vištienos krūtinėlės (maždaug 5 vnt.) supjaustomos kepsneliais, kurie įtrinami druska bei pipirais ir apibarstomi rozmarinu. Ant kiekvieno kepsnelio dedama slvvų bei riešutų įdaro, suvyniojama į ritinėlius ir supjaustoma nedideliais gabalėliais. Suktinukai sudedami į aliejumi pateptą kepimo indą ir kepami 15-20 min. 180 laipsnių temperatūroje. Padažui į puodą sudedamos spanguolės, supilamas cukrus, vynas, įberiama šiek tiek rozmarino ir kaitinama apie 5 min. Tuomet sudedamas nedideliame kiekyje vandens ištirpintas krakmolas, užvirinama ir dar paskaninama druska. Iškepti vištienos suktinukai patiekiami šilti su pasigamintu padažu.
Slyvos nuplaunamos, nusausinamos ir supjaustomos smulkiais gabaliukais. Susmulkintos slyvos sumaišomos su kapotais riešutais. Vištienos krūtinėlės (maždaug 5 vnt.) supjaustomos kepsneliais, kurie įtrinami druska bei pipirais ir apibarstomi rozmarinu. Ant kiekvieno kepsnelio dedama slvvų bei riešutų įdaro, suvyniojama į ritinėlius ir supjaustoma nedideliais gabalėliais. Suktinukai sudedami į aliejumi pateptą kepimo indą ir kepami 15-20 min. 180 laipsnių temperatūroje. Padažui į puodą sudedamos spanguolės, supilamas cukrus, vynas, įberiama šiek tiek rozmarino ir kaitinama apie 5 min. Tuomet sudedamas nedideliame kiekyje vandens ištirpintas krakmolas, užvirinama ir dar paskaninama druska. Iškepti vištienos suktinukai patiekiami šilti su pasigamintu padažu.