INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 4 vienetai vištos filė (gabaliukai (po 175 g))
- 100 mililitrų alyvuogių aliejaus
- 12 vienetų kiaulės šoninės (gabalėliai (po 10 g))
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 100 gramų sūris (parmezano, (įdarui))
- 0.5 arbatinio šaukštelio raudonėlių
- šiek tiek juodųjų pipirų (grūsti)
- 100 gramų sėklų (moliūgų, (įdarui))
- 1 arbatinis šaukštelis maltos aitriosios paprikos
- šiek tiek akmens druskos (malūnėlyje)
- 10 vienetų saulėje džiovintų pomidorų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visus įdaro produktus sumaišykite ir pertrinkite trintuvu.
Vištienos filė supjaustykite į tris plonus gabalėlius.
Ant kiekvieno griežinio užtepkite po 1 valgomąjį šaukštą įdaro ir susukite.
Šoninės gabalėliais apsukite vištienos suktinukus ir persmeikite mediniu iešmeliu ar krapštuku.
Vištienos suktinukus sudėkite ant kepimo popieriaus ir kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje 10–12 minučių.
Patiekite su makaronais ar ryžiais (arba kaip vieną užkandį).
Patarimas! Taip pat pabandykite su persikų čatniu arba ananasų padažu!
Autorius: Santa Maria
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 4 vienetai vištos filė (gabaliukai (po 175 g))
- 100 mililitrų alyvuogių aliejaus
- 12 vienetų kiaulės šoninės (gabalėliai (po 10 g))
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 100 gramų sūris (parmezano, (įdarui))
- 0.5 arbatinio šaukštelio raudonėlių
- šiek tiek juodųjų pipirų (grūsti)
- 100 gramų sėklų (moliūgų, (įdarui))
- 1 arbatinis šaukštelis maltos aitriosios paprikos
- šiek tiek akmens druskos (malūnėlyje)
- 10 vienetų saulėje džiovintų pomidorų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visus įdaro produktus sumaišykite ir pertrinkite trintuvu.
Vištienos filė supjaustykite į tris plonus gabalėlius.
Ant kiekvieno griežinio užtepkite po 1 valgomąjį šaukštą įdaro ir susukite.
Šoninės gabalėliais apsukite vištienos suktinukus ir persmeikite mediniu iešmeliu ar krapštuku.
Vištienos suktinukus sudėkite ant kepimo popieriaus ir kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje 10–12 minučių.
Patiekite su makaronais ar ryžiais (arba kaip vieną užkandį).
Patarimas! Taip pat pabandykite su persikų čatniu arba ananasų padažu!
Autorius: Santa Maria
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI