Vištienos filė pamušame su virtuviniu plaktuku. Svogūnų laiškus ir petražoles susmulkiname ir sumaišome su feta sūriu ir grietine (2 šaukštai). Vištienos filė įtriname druska ir pipirais. Ant kiekvieno vištienos filė gabaliuko dedame įdaro ir susukame. Kad ritinėlis laikytųsi galima susmeigti mediniais pagaliukais. Sudedame ritinėlius į kepimo indą, aptepame likusia grietine. Kepame apie pusvalandį 180° C orkaitėje.
Autorius: Vilma
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek petražolių
700 gramų vištos filė
50 gramų feta sūrio
šiek tiek druskos
4 valgomieji šaukštai grietinės
120 gramų svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos filė pamušame su virtuviniu plaktuku. Svogūnų laiškus ir petražoles susmulkiname ir sumaišome su feta sūriu ir grietine (2 šaukštai). Vištienos filė įtriname druska ir pipirais. Ant kiekvieno vištienos filė gabaliuko dedame įdaro ir susukame. Kad ritinėlis laikytųsi galima susmeigti mediniais pagaliukais. Sudedame ritinėlius į kepimo indą, aptepame likusia grietine. Kepame apie pusvalandį 180° C orkaitėje.