• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek petražolių
  • 700 gramų vištos filė
  • 50 gramų feta sūrio
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai grietinės
  • 120 gramų svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė pamušame su virtuviniu plaktuku.
    Svogūnų laiškus ir petražoles susmulkiname ir sumaišome su feta sūriu ir grietine (2 šaukštai). Vištienos filė įtriname druska ir pipirais.
    Ant kiekvieno vištienos filė gabaliuko dedame įdaro ir susukame. Kad ritinėlis laikytųsi galima susmeigti mediniais pagaliukais.
    Sudedame ritinėlius į kepimo indą, aptepame likusia grietine.
    Kepame apie pusvalandį 180° C orkaitėje.

Autorius: Vilma

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek petražolių
  • 700 gramų vištos filė
  • 50 gramų feta sūrio
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai grietinės
  • 120 gramų svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė pamušame su virtuviniu plaktuku.
    Svogūnų laiškus ir petražoles susmulkiname ir sumaišome su feta sūriu ir grietine (2 šaukštai). Vištienos filė įtriname druska ir pipirais.
    Ant kiekvieno vištienos filė gabaliuko dedame įdaro ir susukame. Kad ritinėlis laikytųsi galima susmeigti mediniais pagaliukais.
    Sudedame ritinėlius į kepimo indą, aptepame likusia grietine.
    Kepame apie pusvalandį 180° C orkaitėje.

Autorius: Vilma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų